ABLAK TISZTÍTÁS

Az irodai ablaktisztítás egy rendkívül fontos takarítói feladat. Sok minden lehet úgy koszos, hogy valójában nem is látszik annak. Az ablakok pont nem ilyenek. 

Az ablakok koszolódásának a mértéke függ az iroda elhelyezkedésétől. Az utcafrontra néző ablakok rendszerint sokkal koszosabbak, mint a belső udvarra nézők. Legyen szó bármelyik ablakról, a piszkos-csíkos üvegfelületek rendkívül visszataszítóak. Bízza inkább a profikra az ablak tisztítást!

Hogyan zajlik az irodai ablaktisztítás?

Az ablaktisztítást minden esetben a keretek megtisztításával kezdjük. Speciális, a kezelt anyagnak megfelelő ipari tisztítószerekkel távolítjuk el az összes szennyeződést az ablakkeretről, a párkányról és a karnisokról.

Ezt követően az ablak szennyeződésének mértékétől függően speciális tisztítószerekkel eltávolítjuk a szennyeződéseket és folt- és csíkmentessé szárítjuk azokat.

Miért fontos az ablaktisztítás?

Fontos a rendszeres és alapos ablaktisztítás, ugyanis a megszáradt esőcseppek idővel vízkőként égnek bele az ablakfelületbe, továbbá az ápolatlan gumi tömítések törékennyé válhatnak – így az ablakok szigetelő funkciója is csorbul.

A rendszeres és professzionális ablaktisztítással elkerülhetőek ezek a kellemetlenségek és hosszú évtizedekig ragyogóan csillogó, foltmentes ablakokban gyönyörködhet. Bízza a profikra!

Ingyenes felmérésért és pontos árajánlatért keressen az elérhetőségeink valamelyikén!

Kérjen Cégének ajánlatot gyorsan és egyszerűen, az alábbi űrlap kitöltésével