ÜZEMTAKARÍTÁS

Az üzemtakarítás egy igazán speciális részterülete az ipari létesítmények takarításának. Üzemek esetében nem elegendő az általános takarítás, mivel a különböző, gyakorta előforduló szennyeződéseket csak speciális, ipari tisztítószerekkel lehet hatékonyan eltávolítani. 

Szerencsére Önnek ezzel nem kell foglalkoznia, ugyanis az Azur FM Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik üzemtakarítás terén.

ESD (antisztatikus) padló megfelelő takarítása

Az üzemek esetében gyakran használt ESD, vagyis antisztatikus padló tisztítása külön szakértelmet és tisztítószereket igényel. Ahhoz, hogy az ESD felület hosszú távon is megtarthassa a vezetőképességét nem mindegy, hogy milyen tisztítószerekkel és hogyan kerül megtisztításra.

Mi kifejezetten antisztatikus felületekre kifejlesztett ipari tisztítószerekkel kezeljük az ESD padlót, így az hosszú távon is megtartja eredeti állapotát.

Üzemtakarítás gyorsan és költséghatékonyan

Sok cég vállal üzemtakarítást rövid határidővel, gyorsan, azonban kevesen tudják ezt költséghatékony módon végezni. 

A megfelelő géppark és tisztítószerek kiválasztásával, a megfelelő és hozzáértő személyzet kinevezésével és a tisztítást igénylő objektum pontos felmérésével lehet csak igazán költséghatékonyan dolgozni.

Miért válassza az Azur FM-et üzemtakarításra?

Az üzemtakarítás a legfőbb szolgáltatásaink egyike. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, így rendkívül pontos kalkulációkat és árajánlatokat tudunk készíteni Önnek.

Az Ön igénye, a mi kötelességünk.

Számunkra fontos, hogy a lehető legjobb áron a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek és a cégének. A költségoptimalizáció nálunk alapvetés.

Hogyan zajlik az üzemtakarítás szolgáltatás igénybevétele?

  1. Miután felkeresett minket, ingyenes felmérést és előkalkulációt készítünk
  2. Javaslatot teszünk a személyzet létszámára és a használni kívánt géppark típusaira 
  3. Meghatározzuk az ideális munkavégzéshez szükséges takarítási időt
  4. Végül elkészítjük az optimalizált munkadíjat (óradíj vagy terület alapú árazással)

Kérjen Cégének ajánlatot gyorsan és egyszerűen, az alábbi űrlap kitöltésével