Őrzés-védelem árak

Az őrző-védő feladatok és megbízások árai nagyon különbözőek is lehetnek. Számos tényező játszik szerepet egy-egy őrzés-védelem árajánlat elkészítésekor. Ilyen például:

  • az objektum típusa (pl. bank, irodaház, középület, stb.)
  • a biztonsági személyzet létszáma
  • védelmi szolgáltatások száma
  • megakadályozó technikák száma
  • hosszú- vagy rövidtávú szerződéskötés 
  • egyéb igények és elvárások

Emiatt kiemelten nehéz pontos, standardizált árakat közölni, hisz látatlanban nem ismerjük az objektum sajátosságait és az esetleges extra nehezítő körülményeket.

Azur FM Kft. őrzés-védelem árak

Ahogyan láthatja, rendkívül sok tényező játszik közre egy-egy őrzés-védelem árajánlat elkészítésekor. Minden bizonnyal Önnek is vannak olyan egyéni igényei, amiket még nem ismerünk – így árat sem tudunk itt és most írni.

Vélhetően Önnek is fontos a vagyonának és különböző értékeinek a védelme. Ahhoz, hogy megelőzhessük az esetleges védelmi hibákat és átjátszható kiskapukat, pontos felmérést kell végeznünk. Tűpontos árajánlatért kérje az őrzés-védelem felmérésünket az ország bármely pontjára!

Kérjen ingyenes felmérést

Kérje ingyenes felmérésünket, amely során pontos előkalkulációt tudunk Önnel közölni. Ezt követően eldöntheti, hogy igénybe veszi-e a szolgáltatásunkat vagy sem. 

Még egyszer hangsúlyozzuk: Önnek semmibe se kerül a felmérés.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy jobban megismerhessük a védeni kívánt objektumot, illetve a munka körülményeit. Felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérjen Cégének ajánlatot gyorsan és egyszerűen, az alábbi űrlap kitöltésével