RÓLUNK

Takarító cég

Költséghatékony takarító céget keres? Jó helyen jár! Az Azur FM Kft. évtizedes tapasztalattal, gyakorlott kollégákkal és speciális, ipari felületekre engedélyezett tisztítószerekkel várja jövendőbeli ügyfeleit.

Takarító szolgáltatásunk az egész országra kiterjed. Legyen bárhol irodája, irodaháza, üzlethelyisége vagy ipari objektuma az országban, az Azur FM Kft. áll rendelkezésére. Bízza ránk a piszkos munkát!

Miért válassza az Azur FM Kft. takarító céget?

  • Országos területi lefedettség
  • Több, mint 10 éves tapasztalat
  • Gyakorlott, precíz kollégák
  • Rugalmasság
  • Költséghatékonyság
  • Ingyenes felmérés és előkalkuláció

Nekünk elsődleges szempont az ügyfelek költségeinek a minimumon tartása, a maximális elégedettség és hatékonyság mellett. Minden feladatot egyénileg kezelünk és a változó, speciális igényeket rugalmasan lekövetjük.

A sok éves takarítócéges múltnak köszönhetően nagy tapasztalatot szereztünk ügyfeleink elvárásaira vonatkozóan. Annak érdekében, hogy a felmerülő problémákat, speciális igényeket a lehető legrövidebb időn belül kezelni tudjuk, ún. SLA rendszert alkalmazunk.

Az SLA (Service Level Agreement) rendszer egy minőség ellenőrzési és elszámolási módszer, amelyet a megrendelő egyéni igényeinek megfelelően alkalmazunk.

Bízza a piszkos munkát a takarító cégre!

Ha fontos Önnek a megbízhatóság, precizitás, rugalmasság és a költséghatékonyság, akkor jó hírünk van számára! Megtalálta a takarító cégét!

Kérje ingyenes felmérésünket az ország bármely pontjára, amely során egy teljes előkalkulációt is készítünk Önnek. Próbálja ki, legyen Ön a következő ügyfelünk!

Kérjen Cégének ajánlatot gyorsan és egyszerűen, az alábbi űrlap kitöltésével